Thermische isolatie


Thermische isolatie

  • Isoltechnics staat garant voor zowel warmte isolatie als koude isolatie. Dit voor energetische redenen, persoonlijke bescherming, behoud van temperatuur tijdens product transport enz….
  • Afhankelijk van de situatie werken wij de best mogelijke technische oplossing uit of volgen wij de isolatiespecificaties van de klant. Zo komen we vooraf persoonlijk langs voor de nodige opmetingen en het juiste advies.
  • IsolatieThermische isolatiematrassen, schalen, dekens enz…. behoren tot de mogelijkheid. Dit met alle mogelijke afwerkingen (aluminium, RVS,…..) en dit voor weersbescherming, beloopbaarheid, estetisch ……

 

Warmteverliezen in leidingen worden beperkt door de warmte-voerende media te isoleren met het geschikte materiaal en met een voldoende dikte van isolatiemateriaal. Wij gebruiken hiervoor minerale wol (glaswol of rotswol), hard schuimmateriaal (PUR, PIR en resolschuim), synthetisch rubber

Koudeverliezen en condensvorming rond HVAC of sanitaire leidingen moeten worden beperkt door de koude-voerende media te isoleren met het geschikte materiaal en met een voldoende dikte van isolatiemateriaal. Wij gebruiken hiervoor synthetisch rubber en berekenen desgewenst de dikte die voldoet aan de geldende normen.